Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μπαλαμώτη Δ. Χριστίνα, Msc

Το 2005 ξεκίνησε η συνεργασία μου – που συνεχίζεται μέχρι σήμερα – σε θέματα διατροφής με το περιοδικό YOUNG. Παράλληλα επιτέλεσα επιστημονικός συνεργάτης της εκπομπής La Vita που παρουσίαζε η δημοσιογράφος Καρρά Μαρία στο Κανάλι 10 και διαπραγματεύονταν διατροφικά θέματα.

Το 2006 πραγματοποίησα πλήθος αρθρογραφικών δημοσιεύσεων στην εφημερίδα ΧΩΡΑ της Κυριακής, στη στηλη «Υγεία και Ζωή» που επιμελείται η δημοσιογράφος Μαρία Καρρά. Το ίδιο έτος παραχώρησα πληθώρα συνεντεύξεων σε κεντρικά Δελτία Ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών όπως η ΝΕΤ, το ALTER και το STAR. Επίσης συνεργάστηκα επιστημονικά με την καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα με τον Τέρενς» του δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ που προβάλλεται από την τηλεόραση του ALTER.

Μέχρι το 2006 κατείχα θέσεις υπεύθυνης Διαιτολογικών Τμημάτων Ιατρικών Κέντρων. Το 2006 ίδρυσα την πρώτη Διαιτολογική Μονάδα Dietnet και το 2007 ίδρυσα την ομώνυμη διαδικτυακή εταιρεία Dietnet η οποία αποτελεί μία πρωτοποριακή προσπάθεια στο χώρο της παροχής διατροφικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου.

Το 2007 συνεργάστηκα με την εκπομπή «ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και προβάλλεται απο το MEGA, οπού ενημέρωνα το κοινό για επίκαιρα διατροφικά θέματα καθώς και για το πως γίνονται σωστά οι διάφορες μετρήσεις (λιπομέτρηση, μέτρηση περιφερειών σώματος) ενώ προβάλονταν και διαιτολόγια που είχα συντάξει και απευθύνονταν στο γενικό πληθυσμό. Το ίδιο έτος πραγματοποίησα τηλεοπτικές εμφανίσεις δίδοντας «τις διατροφικές συμβουλές της ημέρας» στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ «24 ώρες ενημέρωση», ενώ συνέβαλλα στη ενημέρωση του κοινού για θέματα διατροφής απο το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ίδιου σταθμού. Τον Ιούλιο του 2007 διορίστηκα στο δημόσιο Νοσοκομείο – Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» ως υπεύθυνη διαιτολόγος του Τμήματος Διατροφής του Νοσοκομείου.

Open Close