Συνεργάτες

Συνεργάτες

AthensTrainers®

Η AthensTrainers® ιδρύθηκε από την καταξιωμένη γυμνάστρια Βαρβάρα Σολομωνίδου και είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών fitness & wellness στο χώρο που ο πελάτης επιθυμεί.

Στο δυναμικό της συναντούμε Γυμναστές, Φυσιοθεραπευτές, Ρεφλεξολόγους, Διαιτολόγους, Ψυχολόγους και Αισθητικούς οι οποίοι χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους, καθώς και την πολυετή εμπειρία τους, εξασφαλίζουν τη γρήγορη επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Παράλληλη δραστηριότητα της AthensTrainers® είναι η διεξαγωγή Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων/Συνεδρίων σε πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Φυσιοθεραπευτές, Fitness Instructors, καθώς και σε Ιδιοκτήτες & Στελέχη Γυμναστηρίων.

Είναι υπεύθυνη του “ULTIMATE PILATES OF GREECE” Certification και έχει την αποκλειστικότητα εκπαίδευσης της πλατφόρμας T-BOW® σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και την αποκλειστικότητα εκπαίδευσης PILATESSTICK στην Ελλάδα.

Physiocare

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο Physiocare βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου και αποτελεί έναν νέο χώρο στον τομέα της αποκατάστασης.

Οι προηγμένες επιστημονικές μέθοδοι , τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό συναντώνται σε έναν αρμονικά διαμορφωμένο χώρο και εγγυώνται για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας εφαρμόζονται σε μυοσκελετικές και νευρολογικές παθήσεις, όπως :

  • – αυχεναλγία
  • – οσφυαλγία
  • – μετεγχειρητικές καταστάσεις
  • – κατάγματα
  • – οστεοπόρωση
  • – αθλητικές κακώσεις κ.ά.

Επίσης , παρέχονται υπηρεσίες θεραπευτικού, αθλητικού και λεμφικού massage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*