ΑΡΧΙΚΗ

ΑΡΧΙΚΗ

Επί σειρά ετών η Διαιτολογική Μονάδα Dietnet συντελεί στη διαμόρφωση των διατροφικών – διαιτολογικών εξελίξεων μέσω νεωτεριστικών διατροφικών προγραμμάτων και διαιτολογικών προσεγγίσεων.

H Διαιτολογική Μονάδα Dietnet αποτελεί μία καινοτόμο προσπάθεια στο χώρο αντιμετώπισης καταστάσεων που άπτονται του αντικειμένου της Κλινικής Διαιτολογίας – Διατροφής.

Με στόχο την επίλυση προβλημάτων παχυσαρκίας, διατροφικών διαταραχών και αντιμετώπισης κλινικών περιστατικών που σχετίζονται με τη διατροφή έχουν επιστρατευτεί τα τελειότερα επιστημονικά μέσα και τη πλέον σύγχρονη γνώση ώστε να εξασφαλίζεται παροχή υπηρεσιών διατροφής μέγιστης ποιότητας.

[divider]

Οι υπηρεσίες της Διαιτολογικής Μονάδας Dietnet βασίζονται σε πέντε βασικούς άξονες:

[flag bg=”#8d9b18″]1ος άξονας:[/flag] ΔΕΝ υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται στη δίαιτα εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα λοιπόν η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δε υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το!

[flag bg=”#8d9b18″]2ος άξονας:[/flag] Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν τη διαφορά!

[flag bg=”#8d9b18″]3ος άξονας:[/flag] Η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαιτώμενου και όχι ο διαιτώμενος στη δίαιτα. Μόνο έτσι μπορεί να τηρηθεί ένα διαιτολόγιο ή ένα πρόγραμμα διατροφής μακροπρόθεσμα. Στην Διαιτολογική Μονάδα Dietnet κατανοούμε απόλυτα ότι κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και γι’ αυτό γίνεται κατάρτιση εξατομικευμένου διαιτολογίου για κάθε περίπτωση κατόπιν συνεκτίμησης και άλλων τυχών συνυπαρχουσών παθήσεων.

[flag bg=”#8d9b18″]4ος άξονας:[/flag] Η επικοινωνία της Κλινικής Διαιτολόγου με τον διαιτώμενο είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διαιτολόγο μέσω e mail οποτεδήποτε θέλετε ή τηλεφωνικώς. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ενδιάμεσες από τα ραντεβού σας επισκέψεις ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

[flag bg=”#8d9b18″]5ος άξονας:[/flag] Επενδύουμε στην εκπαίδευση σας! Για να επιτευχθεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει συνειδητά στη διαδικασία μεταβολής του βάρους ή/και των διαφόρων βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία. Για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου – μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης – ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτας!

[h3]Οι Υπηρεσίες μας[/h3]

[one_half]

[tabs position=”left”]

[tab title=”Δίαιτα μέσω Διαδικτύου Online”]

Φανταστείτε να μπορούσατε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή  μέσα στην ημέρα!

Τώρα με την υπηρεσία Δίαιτα από Απόσταση (μέσω Internet) αυτό είναι εφικτό!!!

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=189″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Πρόληψη Παχυσαρκίας”]

Επειδή η πρόληψη είναι προτιμότερη από την καταστολή με αυτή τη υπηρεσία προλαμβάνουμε το πρόβλημα πριν καν δημιουργηθεί!

Η υπηρεσία αυτή αφορά όλους όσους επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο του βάρους τους ΜΟΝΙΜΑ.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=117″]περισσότερα[/more]
[/tab]
[tab title=”Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας”]

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι όχι μόνο κανείς να χάσει τα κιλά που επιθυμεί, αλλά να τα χάσει με τέτοιο τρόπο ώστε μετά να μπορεί να διατηρήσει το αποτέλεσμα.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=120″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Αύξηση – Βελτίωση Βάρους”]

Η υπηρεσία αυτή αφορά ελλιποβαρή άτομα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης διαιτητικής αντιμετώπισης.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=136″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Κλινική Υποστήριξη “]

Η διατροφή των ατόμων με διάφορα νοσήματα , όπως είναι οι καρδιοπάθειες, άτομα με αυξημένη χοληστερόλη ή τριγλυκερίδια ή ουρικό κ.α. είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της νόσου.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=138″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Παιδική Παχυσαρκία “]

Ο στόχος μας είναι η ορθή αντιμετώπιση των προβληματων βάρους και διατροφής του παιδιού, διότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων της ηλικίας χρειάζεται πολύ προσεκτική προσέγγιση και αντιμετώπιση.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=144″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[/tabs]

[/one_half]

[one_half]

[tabs position=”left”]

[tab title=”Aνορεξία / Βουλιμία”]

H Διαιτολογική Μονάδα Dietnet παρέχει προγράμμα τα ολοκληρωμένης παρέμβασης με στόχο την διατροφική και ψυχολογική αποδέσμευση του ατόμου από αυτές τις διατροφικές συμπεριφορές..

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=155″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Διατροφή για Εγκύους”]

Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις στη ζωή του ανθρώπου, που οι διατροφικές απαιτήσεις αλλάζουν, όπως είναι η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η χορτοφαγία, διάφορες δυσανεξίες ή αλλεργίες, προβλήματα μάσησης, δυσκοιλιότητα κ.α.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=169″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Διατροφή Αθλητών”]

Ειναι γνωστό ότι οι αθλητές χρήζουν ιδιαίτερης διατροφικής αντιμετώπισης λόγω των αυξημένων θρεπτικών αναγκών τους.

Στόχοι μας είναι :

[icon_list type=”minus”]

  • Η αύξηση της αθλητικής απόδοσης 
  • Η βελτίωση των επιδόσεων του αθλητή

[/icon_list] 

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=178″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Κατ’οίκον παρακολούθηση”]

Στόχος μας  με αυτή την υπηρεσία είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής σε  άτομα με περιορισμένο χρόνο ή με κινητικά προβλήματα.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=194″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Διατροφική εκπαίδευση”]

Αφορά όλους όσους επιθυμούν να γνωρίζουν έγκυρα και αξιόπιστα τί πρέπει να κάνουν για να μετατρέψουν τη διατροφή τους σε όπλο εναντίον παθήσεων όπως είναι ο διαβήτης, καρδιαγγειακά, ηπατοπάθειες, νεφροπάθειες, καρκίνος κ.α.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=201″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Mέτρηση Μεταβολισμού (BMR)”]

Η μέτρηση βασικού μεταβολισμού δίνει σημαντική και αξιόπιστη πληροφόρηση για το επίπεδο μεταβολισμού του εξεταζόμενου ατόμου. Τα αποτελέσματα είναι χρήσιμα τόσο για τα περιστατικά που επιθυμούν να αλλάξουν το βάρος ή τη σύσταση του σώματος τους, όσο και…

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=203″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[tab title=”Συμβουλευτική Εταιρειών”]

Η συμβουλευτική  εταιριών αναπτύχθηκε για να συμβάλλει στη διαμόρφωση καλύτερων προϊόντων διατροφής και καλύτερων μενού για τους χώρους μαζικής εστίασης.

[more url=”https://www.dietnet.gr/?page_id=207″]περισσότερα[/more]

[/tab]

[/tabs]

[/one_half]

[divider]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*