ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Η Διαιτολογική Μονάδα Dietnet θέλοντας να αναδείξει μέσα από την πολυετή επιτυχημένη πορεία της την προσπάθεια των ατόμων που τα έχουν καταφέρει αλλά και να εμψυχώσει όλους όσους βρίσκονται σε διαδικασία τροποποίησης της διατροφικής τους συμπεριφοράς δημιούργησε ένα πολύτιμο εργαλείο

Θα θέλαμε λοιπόν, με απώτερο σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά, να μας καταγράψετε τη δική σας ιστορία επιτυχίας.

Μέχρι στιγμής οι ιστορίες σας έχουν αποτελέσει πηγή δύναμης για νέους ανθρώπους που βρίσκονται στη διαδικασία τροποποίησης της διατροφικής τους συμπεριφοράς και μέσα από τη δική σας επιτυχία παίρνουν τη δύναμη και συνεχίζουν κι αυτοί την προσπάθειά τους.

Το λεύκωμα με τις “Ιστορίες Επιτυχίας” βρίσκεται στο γραφείο μας και οποιοσδήποτε μας επισκεφτεί μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό.

Διαιτολογική Μονάδα Dietnet
Μπαλαμώτη Δ. Χριστίνα
Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Αριστούχος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*