Ελέγξτε αποτελεσματικά το βάρος σας

Η εφαρμογή BODYSYSTEM είναι μια καινοτόμος μέθοδος διατροφικής παρέμβασης για να ελέγχεις αποτελεσματικά το βάρος σου.

Τα περισσότερα προγράμματα διατροφής αποτυγχάνουν διότι οι επιλεγείσες τροφές και ο καταμερισμός τους μέσα στη μέρα αποτελεί καθημερινή δέσμευση για το διαιτώμενο και απαιτεί ξεχωριστό προγραμματισμό μη λαμβάνοντας υπόψιν τις καθημερινές συνθήκες ή/και συνήθεις του διαιτώμενου.

Με την εφαρμογή BODYSYSTEM η διατροφή αντιμετωπίζεται σαν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής και όχι σαν ξεχωριστή επιπλέον υποχρέωση. Έτσι μπορείς να διαμορφώνεις καθημερινά τη σύνθεση της διατροφής σου με βάση τις προτιμήσεις σου και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις θρεπτική επάρκεια και θερμιδική οριοθέτηση! Και όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα μέσα από την οθόνη του κινητού σου.

Ουσιαστικά, η εφαρμογή BODYSYSTEM παρέχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μέσα από το οποίο μπορείς να ελέγχεις την πρόσληψη θερμίδων και άρα το βάρος σου, με τη χρήση πόντων αντί θερμίδων. Η εφαρμογή υπολογίζει πιο είναι το όριο των πόντων που δικαιούσαι καθημερινά ώστε να επιτύχεις τον επιθυμητό στόχο του βάρους σου και κάθε τροφή αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Επιλέγοντας τις τροφές της αρεσκείας σου αθροίζεις πόντους μέχρι να φτάσεις το όριο των πόντων που σου αναλογεί.

Επιπλέον, η εφαρμογή BODYSYSTEM περιέχει διαγράμματα που σου δείχνουν ποια είναι η πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών ωστέ να πετυχαίνεις παράλληλα και καλή θρέψη. Έτσι, η καθημερινή διατροφή γίνεται παιχνίδι και μπορείς να απολαμβάνεις χωρίς ενοχές τα αγαπημένα σου φαγητά! Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να αυξήσει τους πόντους τροφής που δικαιούται μέσω γυμναστικής διότι αν καταχωρηθεί ο χρόνος άσκησης η εφαρμογή BODYSYSTEM υπολογίζει αυτόματα πόσους επιπλέον πόντους φαγητού μπορείς να καταναλώσεις ανάλογα με την άσκηση που έχεις κάνει!

Η εφαρμογή BODYSYSTEM αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοελέγχου του βάρους αλλά και της διατροφικής συμπεριφοράς και το καλύτερο είναι ότι υποστηρίζεται από ομάδα διαιτολόγων που είναι στην διάθεση σου όποτε εσύ το θελήσεις! Η διαχείριση της διατροφής σου γίνεται πιο εύκολη και ασφαλής από ποτέ διότι η εφαρμογή BODYSYSTEM υποστηρίζεται από ομάδα διαιτολόγων που είναι στην διάθεση σου συνεχώς!