Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της Διαιτολογικής Μονάδας Dietnet διέπεται απο 5 βασικές αρχές:

 

ΑΡΧΗ 1η  Κανένα φαγητό δεν απαγορεύεται στη δίαιτα εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα λοιπόν η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δε υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το!

ΑΡΧΗ 2η  Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν τη διαφορά!

ΑΡΧΗ 3η  Η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαιτώμενου και όχι το αντίθετο. Μόνο έτσι μπορεί να τηρηθεί ένα διαιτολόγιο ή ένα πρόγραμμα διατροφής μακροπρόθεσμα. Στην Διαιτολογική Μονάδα Dietnet κατανοούμε απόλυτα ότι κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και γι’ αυτό γίνεται πάντα κατάρτιση εξατομικευμένου διαιτολογίου κατόπιν συνεκτίμησης και άλλων τυχών συνυπαρχουσών παθήσεων.

ΑΡΧΗ 4η  Η επικοινωνία του Διαιτολόγου με τον διαιτώμενο είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Διαιτολόγο μέσω e mail οποτεδήποτε θέλετε ή τηλεφωνικώς. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ενδιάμεσες από τα ραντεβού σας επισκέψεις ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

ΑΡΧΗ 5η  Επενδύουμε στην εκπαίδευση σας! Για να επιτευχθεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει συνειδητά στη διαδικασία μεταβολής του βάρους ή/και των διαφόρων βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία. Μόνο έτσι καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτας! Άλλωστε, η εκπαίδευση και η εξατομίκευση συμβάλλουν στη δια βίου διατήρηση του βάρους.