Η μέθοδος μας

Η μέθοδος μας

Για εμάς κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και γι’ αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας!
Θεωρούμε δε πολύ σημαντικό να γνωρίζετε από πριν τη διαδικασία παρακολούθησης διότι αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά το που θα εμπιστευτείτε την υγεία σας. Σε εμάς είναι όλα ξεκάθαρα και επιδιώκουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που απευθύνονται σε εμάς – ή ακόμα καλύτερα σχέσεις ΖΩΗΣ!

Η διαδικασία παρακολούθησης λοιπόν έχει ως εξής:

[icon_list type=”check”]

  • Αρχικώς, στην 1η συνεδρία γίνεται λήψη αναλυτικού διατροφικού – ιατρικού ιστορικού. Στη Διαιτολογική Μονάδα Dietnet ακούμε πολύ προσεχτικά ότι έχετε να μας πείτε και όλες οι πληροφορίες λαμβάνονται υπόψιν στο σχεδιασμό του δικού σας ατομικού διαιτολογίου- διατροφής.
  • Σε κάθε συνεδρία γίνεται λιπομέτρηση, μέτρηση περιφερειών σώματος, ζύγιση και ακολουθεί ανάλυση και αξιολόγηση των σωματομετρικών σας χαρακτηριστικών. Φυσικά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της ανάλυσης και συζητάμε μαζί για τα πιθανά προβλήματα που θα εντοπιστούν και την αντιμετώπιση τους.
  • Με βάση το αναλυτικό ιστορικό και τα σωματομετρικά σας χαρακτηριστικά σχεδιάζουμε μαζί ένα μοναδικό στα μέτρα σας διαιτολόγιο – διατροφή.
  • Η διατροφή μπορεί να τροποποιηθεί ξανά και ξανά μέχρι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι και βέβαιοι ότι μπορείτε να την εφαρμόσετε! Ακόμη κι αν αρχικώς θεωρήσετε ότι η διατροφή σας καλύπτει αλλά στην πορεία διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε στην εφαρμογή (πράγμα πολύ φυσιολογικό διότι στην αρχή είναι όλοι πιο ένθερμοι και υπερεκτιμώνται οι δυνάμεις/ αντοχές ενίοτε) μην ανησυχείτε: μπορούμε να την επανασχεδιάσουμε για εσάς χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!
  • Η συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι εβδομαδιαία η δεκαπενθήμερη ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πιο αραιές επισκέψεις (πχ ανά 3 εβδομάδες) σαφώς και μπορούν να πραγματοποιούνται κατόπιν δικής σας απαίτησης παρόλα αυτά όμως από την εμπειρία μας οφείλουμε να σας αναφέρουμε πως όταν δύο διαδοχικές συνεδρίες απέχουν μεταξύ τους περισσότερο από 2 εβδομάδες χάνεται η επαφή με το Διαιτολόγο και που είναι καταλυτική για την τήρηση του διαιτολογίου και την τόνωση του ηθικού του διαιτώμενου.

[/icon_list]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*