Δίαιτα μέσω Διαδικτύου – Online

Δίαιτα μέσω Διαδικτύου – Online

[frame]  [/frame]

Φανταστείτε να μπορούσατε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγος οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή  μέσα στην ημέρα!

Τώρα με την υπηρεσία Δίαιτα από Απόσταση (μέσω Internet) αυτό είναι εφικτό!

Δημιουργήσαμε για εσάς τον ιστοχώρο [highlight color=”green”] Dietnet[/highlight], όπου με απλά βήματα μπορείτε από οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες διατροφής που παρέχει το γραφείο μας. ‘Ετσι, άτομα που βρίσκονται πολύ μακριά από την έδρα  μας  και δεν μπορούν να μας επισκεφθούν η να καλυφθούν με κατ’ οίκον παρακολούθηση, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής.

Η συνεχής και εξειδικευμένη αυτή παρακολούθηση αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο επίτευξης του σωστού βάρους χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με μετακινήσεις και αναμονή!

H διαδικασία είναι απλή.

Βήματα διαδικασίας

(Πατήστε πάνω στο “+” για να δείτε τις λεπτομέρειες)

 • Συμπληρώστε και στείλτε το ερωτηματολόγιοOpen or Close

  Κατά την έναρξη της συνεργασίας στέλνετε στην ομάδα της Dietnet συμπληρωμένο ένα αναλυτικό ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (πατήστε εδώ) στο οποίο θα αναφέρεται το διατροφικό και ιατρικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.

 • Διευθετήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητεςOpen or Close

  Το κόστος κάθε μηνιαίου εξατομικευμένου διαιτολογίου είναι 100 ευρώ -συπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.- που μπορείτε να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

  κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής

  Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να μας αποσταλεί μέσω φαξ στο 210 5321339 ή μέσω email στο diet@dietnet.gr (Για μεγαλύτερη ευκολία σας προτείνουμε να το φωτογραφίσετε με την κάμερα του κινητού σας και να μας το αποστείλετε μέσω email)

  Η μηνιαία αυτή χρέωση περιλαμβάνει την αποστολή 4 εβδομαδιαίων διαιτολογίων ή διατροφών, τα οποία λαμβάνετε σταδιακά ανα εβδομάδα μέσω e-mail, αφότου μας έχετε ενημερώσει για την έκβαση του βάρους σας.

  Το κόστος του μήνα προκαταβάλλεται ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ανανεώνετε τη διατροφή σας για όσο διάστημα επιθυμείτε.

 • Παραλάβετε και εφαρμόστε το διαιτολόγιο σαςOpen or Close

  Μετά τη παραλαβή των στοιχείων, η Κλινική Διαιτολόγος Μπαλαμώτη Δ. Χριστίνα μελετά το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο και συντάσσει ένα εβδομαδιαίο εξατομικευμένο διαιτολόγιο.

 • Στείλτε τυχόν απορίες και σχόλιαOpen or Close

  Παρακολουθώντας -μέσω συνεχούς επικοινωνίας με e-mail- την εξέλιξη του βάρους σας και αναπροσαρμόζοντας συνεχώς τη διατροφή σας επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Γι’αυτό ενημερώστε μας έγκαιρα (info@dietnet.gr) για την εξέλιξη του βάρους σας.

 • Ενημερώστε μας για το βάρος σας και ζητήστε τη νέα σας διατροφή Open or Close

  Κάθε Πέμπτη θα πρέπει να μας ενημερώνετε για την πορεία σας προκειμένου να σας αποσταλεί η επόμενη διατροφή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*