Η Δίαιτα στο Διαδίκτυο

Φανταστείτε να μπορούσατε να έχετε τον προσωπικό σας διαιτολόγος οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή  μέσα στην ημέρα!

Τώρα με την υπηρεσία Δίαιτα μέσω Διαδικτύου αυτό είναι εφικτό!

Με απλά βήματα μπορείτε από οποιαδήποτε μεριά του πλανήτη, να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες διατροφής που παρέχει το γραφείο μας. ‘Ετσι, άτομα που βρίσκονται πολύ μακριά από την έδρα  μας  και δεν μπορούν να μας επισκεφθούν η να καλυφθούν με κατ’ οίκον παρακολούθηση, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής.

Η συνεχής και εξειδικευμένη παρακολούθηση μέσω διαδικτύου αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο επίτευξης του σωστού βάρους χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με μετακινήσεις και αναμονή!

 

H διαδικασία είναι απλή:

 

Για να συμπληρώσετε online το ερωτηματολόγιο πατήστε ΕΔΩ.

Το κόστος κάθε μηνιαίου κύκλου διατροφών είναι 100 ευρώ συπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η μηνιαία αυτή χρέωση περιλαμβάνει την αποστολή 4 εβδομαδιαίων διαιτολογίων ή ειδικών διατροφών, τα οποία λαμβάνετε σταδιακά ανα εβδομάδα μέσω e-mail, αφότου μας έχετε ενημερώσει για την έκβαση του βάρους σας.

Το κόστος του μήνα προκαταβάλλεται ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως δέσμευση για το επόμενο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να ανανεώνετε τη διατροφή σας για όσο διάστημα επιθυμείτε.

 

Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης στον κάτωθι λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς – BIC PIRBGRAA
Αριθμός Λογαριασμού: 6558-140801-308
IBAN – GR66 0171 5580 0065 5814 0801 308
Δικαιούχος: Μπαλαμώτη Ευαγγελία

 

Στην κατάθεση μην ξεχάσετε να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.

Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να μας αποσταλεί  μέσω email στο diet@dietnet.gr

Για μεγαλύτερη ευκολία σας προτείνουμε να το φωτογραφίσετε με την κάμερα του κινητού σας και να μας το αποστείλετε μέσω email.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων σας, θα παραλάβετε ηλεκτρονικά το διαιτολόγιό σας στο e-mail που έχετε δηλώσει στο ερωτηματολόγιο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@dietnet.gr 

Μετά τη αποστολή του ιστορικού σας, η ομάδα της Dietnet μελετά το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο και συντάσσει το εβδομαδιαίο εξατομικευμένο διαιτολόγιο σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για τυχόν απορίες σας ή αλλαγές που επιθυμείτε να κάνουμε στη διατροφή σας.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη του βάρους αναπροσαρμόζουμε συνεχώς τη διατροφή σας προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’αυτό ενημερώστε μας έγκαιρα στο info@dietnet.gr για την εξέλιξη του βάρους σας προκειμένου να σας αποσταλεί η επόμενη διατροφή σας.