Δίαιτα με Πόντους

Η δίαιτα των πόντων είναι μια καινοτόμος μέθοδος διατροφικής παρέμβασης για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο του βάρους. Ο διαιτώμενος μπορέι να διαμορφώνει καθημερινά τη σύνθεση της διατροφής του με βάση τις προτιμήσεις του και ταυτόχρονα να απολαμβάνει θρεπτική επάρκεια και θερμιδική οριοθέτηση!

Μάλιστα, σχετική έρευνα έχει δείξει ότι αυτή η διατροφική προσέγγιση είναι κατά 30% πιο αποτελεσματική σε σχέση με τις συμβατικές δίαιτες.

Eposter A
Eposter B

Άλλη έρευνα που ανακοινώθηκε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας (ESE 2020) έχει δείξει ότι η Δίαιτα των πόντων είναι εξίσου αποτελεσματική και σε διαβητικούς ασθενείς.

Και όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα μέσα από την οθόνη του κινητού με την εφαρμογή BODYSYSTEM app. Έτσι, η διατροφή αντιμετωπίζεται σαν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής και όχι σαν ξεχωριστή επιπλέον υποχρέωση. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ για την εφαρμογή BODYSYSTEM app και ξεκίνα την προσπάθεια σου.

BODYSYSTEM
Ποντολόγιο

Για όσους δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία υπάρχει και το φυλλάδιο των πόντων οπού μπορεί κανείς να εφαρμόσει χειροκίνητα τη Διαιτα των πόντων!