Δίαιτα Πολλαπλών Επιλογών

Οι δίαιτες πολλαπλών επιλογών επιτρέπουν στο διαιτώμενο να επιλέξει το ημερήσιο μενού που θα ακολουθήσει μέσα από πληθώρα ισοδύναμων θερμιδικά επιλογών. Με τον τρόπο αυτό αυξάνονται οι βαθμοί ελευθερίας για μία πιο ευέλικτη διατροφική καθημερινότητα!

Ενδεικτικό Μενού 1340 θερμίδων

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Το προτεινόμενο μενού θερμιδικών αντικαταστάσεων των 1340 θερμίδων απευθύνεται σε υγιείς γυναίκες ηλικίας από 18 – 65 με μέσο ύψος 1,65 εκατοστά και βάρος 70 – 80 κιλά. Με τη χρήση θερμιδικών αντικαταστάσεων, η διατροφική παρέμβαση γίνεται πλήρως εξατομικευμένη και παρέχεται η δυνατότητα στο διαιτώμενο να επιλέξει τη σύνθεση της καθημερινής του διατροφής επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα θερμιδική οριοθέτηση και θρεπτική επάρκεια. Στα κυρίως γεύματα δίδεται πληθώρα επιλογών ενώ στα ενδιάμεσα γεύματα έχουν προβλεφθεί και αλμυρές και γλυκές επιλογές ώστε ανάλογα με τη διάθεση ή τη διαθεσιμότητα ο διαιτώμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει. Ακόμη στο πρόγευμα και στο απογευματινό προτείνονται επιλογές με λίγες θερμίδες ώστε να υπάρχει θερμιδική επάρκεια στα κυρίως γεύματα και κυρίως να μην υπάρχει πρόβλημα σε τυχόν παράλειψη του γεύματος! Οι ποσότητες μπορεί να είναι σε γραμμάρια ή με περογραφές για όσους δεν προτιμούν το ζύγισμα (στην ενδεικτική δίαιτα 1340 θερμίδων έχουν επιλεγεί τα γραμμάρια). Έτσι, η διατροφή αντιμετωπίζεται σαν αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου τρόπου ζωής και όχι σαν ξεχωριστή επιπλέον υποχρέωση!